Si no visualitzes correctament aquest correu prova aquí / Si no visualizas correctamente este correo prueba aquí / If you can't see correctly this email try here.
     
     
 

Design is Future Documentary

 

Estrena del documental 'Design is Future'

Avui hem estrenat el film documental 'Design is Future'. Una reflexió sobre el disseny rodada durant la passada edició del Design is Future congresstival i dirigida per la Laura Sans de Fabrica. Una idea de toormix i BCD, DisF Film és un documental en el que es reflexiona sobre com el disseny ajuda a les empreses a innovar, com beneficia al nostre entorn i a la societat en general i com finalment entenem l’evolució de la professió del dissenyador.

Podeu veure‘l amb subtítols a la web de designisfuture i també al canal de vimeo de toormix.

 

Estrena del documental 'Design is Future'

Hoy hemos estrenado el filme documental 'Design is Future'. Una reflexión sobre el diseño rodada durante la pasada edición del Design is Future congresstival y dirigida por Laura Sans de Fabrica. Una idea de toormix y BCD, DisF Film es un documental en el que se reflexiona sobre cómo el diseño ayuda a las empresas a innovar, como beneficia a nuestro entorno y en la sociedad en general y como finalmente entendemos la evolución de la profesión del diseñador.

Puede verlo con subtítulos en la web de designisfuture y también en el canal de vimeo de toormix.

 

We launch 'Design is Future' documentary

Today we are very happy to announce the release of the documentary 'Design is Future'. A reflection about design directed by Laura Sans from Fabrica and filmed during the last edition of the Design is Future congresstival. An idea by toormix and BCD, discussing how design helps companies to innovate, benefits our environment and society and, finally, gives an understanding on how the design profession is evolving.

You can watch it online at designisfuture website and also at toormix‘s vimeo channel.

toormix.com / Check it now!    

ENG: In compliance with the provisions of the Articles 21 and 22 of "Ley 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico", if you do not want to receive newsletters from Toormix, please click here to unsubscribe.

CAT: En compliment del que disposen els articles 21 i 22 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, si no voleu rebre més newsletters de toormix, feu clic aquí per donar-vos de baixa.

ESP: En cumplimiento de lo dispuesto en los artículos 21 y 22 de la Ley 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico, si no deseas recibir newsletters de toormix, haz clic aquí para daros de baja.